Polentos ir ožkos sūrio vafliai

Vidutinis 9 Ingridientai
Recepto autorius
Gardu Gardu
Spausdinti

Jums reikės:

Kaip gaminti?

Giliame inde išplakti kreminį ožkos sūrį iki vientisos masės. Įpilti 0,5 stiklinės pieno ir dar kartą perplakti iki vientisos kreminės masės.

Ant vidutinės kaitros prikaistuvyje pakaitinti pieną. Prieš pienui pradedant kunkuliuoti, nuolat maišant šluotele lėtai suberti polentą. Maišyti maždaug apie 4-5 minutes, kol masė pradės atkibti nuo prikaistuvio sienelių.

Sudėti polentos masę į ožkos sūrio masę ir gerai išmaišyti. Įberti druskos, pipirų pagal skonį, suberti raudonėlį, miltus ir kukurūzų krakmolą. Įmušti kiaušinį. Vėl viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Kepti įkaitintoje vaflių keptuvėje.

Patiekti su graikišku jogurtu arba kitais mėgstamais pagardais. Skanaus!

Naudojama įranga: