Kokosinis biskvitas su sviestinio kremo pertepimu

Vidutinis 10 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

Jums reikės:

Biskvitui:

Kremui:

Kaip gaminti?

Baltymus išplakti kartu su cukrumi iki standžių putų. Miltus, kokoso drožles ir cukraus pudrą permalti su elektriniu smulkintuvu. Permaltus birius produktus suberti į išplaktus baltymus ir atsargiai iš lėto išmaišyti. Pagal galimybės kepti atskirose formose du biskvitus arba vieną ir po to atvėsusį perpjauti į dvi dalis. Pašauti į iki 180°C įkaitintą orkaitę kepti 20 minučių.

Užvirti vandenį su cukrumi. Trynius išplakti su cukraus pudra. Po truputį per kelis kartus supilti į išplaktus trynius užvirusį vandenį ir be perstojo maišyti. Tada gautą masę supilti atgal į prikaistuvį, padėti ant ugnies ir nuolat maišyti, bet neužvirti. Kaitinti maždaug iki 85°C. Nukelti nuo ugnies ir atvėsinti iki 30°C. Tada į masę po truputį dėti kambario temperatūros sviestą ir nuolat maišyti, kol gaunasi vientisa kreminė masė. Įpilti romo ir vėl permaišyti. Gauta mase pertepti biskvito lakštus ir atvėsinti šaldytuve 10-15 minučių. Skanaus!

Naudojama įranga: