Keptuvėje kepta starkio arba upėtakio filė

Paprastas 9 Ingridientai
Recepto autorius
Gian Luca Demarco
Spausdinti

  

Jums reikės:

Kaip gaminti?

Perpjauti filė per pusę, nuplauti ir labai gerai nusausinti. Keptuvėje išlydyti sviestą, įberti persilado prieskonių ir sudėti žuvį oda žemyn. Kepti iki iškepa iki pusės filė, tada apversti, pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu ir pilnai iškepti.

Garnyrą pasirinkti pagal skonį: tinka, bulvės, ryžiai, perlinis kuskusas. Rekomenduojame su šviežiomis sultenės salotomis ir vyšniniais pomidoriukais. Padažas salotoms: 3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 valg. šaukštas baltojo balzaminio acto, žiupsnelis druskos ir pipirų. Skanaus!

Naudojama įranga: