Kakaviniai sausainiai su balzaminio acto įdaru

Vidutinis 9 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

Jums reikės:

Sausainiams:

Įdarui:

Kaip gaminti?

Sumaišyti birius produktus: miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės. Tada po truputį pilti į sviesto masę kambario temperatūros trynius ir gerai išmaišyti iki vientisos masės. Suberti birius produktus ir gerai išmaišyti. Konditerinio maišelio pagalba išspausti vienodo dydžio rutuliukus ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių. Iškepusius atvėsinti.

Užvirti grietinėlę ir supilti ją ant šokolado apipilto balzaminiu actu. Gerai išmaišyti, kol šokoladas ištirps. Tada po truputį dėti kambario temperatūros sviestą ir gerai išmaišyti iki blizgios masės. Atvėsinti iki kambario temperatūros. Konditerinio maišelio pagalba pertepti sausainių puseles ir formuoti sausainukus iš dviejų dalių. Skanaus!

Naudojama įranga: