Įdarytas moliūgas

Paprastas 11 Ingridientai
Recepto autorius
Gian Luca Demarco
Spausdinti

Jums reikės:

Kaip gaminti?

Nupjauti moliūgo viršūnėlę ir nupjauti nuo jos sėklų masę. Pačio moliūgo vidų išskobti peilio ir šaukšto pagalba bei palikti maždaug 2 cm storio sienelę. Išimtą dalį moliūgo minkštimo be sėklų supjaustyti kubeliais.

Kalakutienos krūtinėlę supjaustyti maždaug 2-3 cm storio kubeliais ir susmulkinti svogūną.

Keptuvėje įkaitinti aliejų, įberti žiupsnelį persilado prieskonių ir sudėti supjaustytą kalakutienos krūtinėlę. Įberti druskos, pipirų ir apkepinti iš abiejų pusių, įpilti šlakelį balzaminio acto ir išmaišyti. Tada suberti moliūgo kubelius ir supilti pomidorų tyrę. Viską išmaišyti, patroškinti 2-3 minutes ir gautą masę supilti į moliūgo vidų. Įdėti kreminio mėlynojo pelėsio sūrio ir apibarstyti parmezano sūriu. Moliūgą uždengti nupjauta viršūnėle ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje vieną valandą.

Patiekti sriubos dubenėliuose.

Skanaus!

Naudojama įranga: