I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Duona su konservuotomis daržovėmis


Ingredientai


Jums reikės:

15 g mielių
500 ml šilto vandens vandens
Pagardų pagal skonį ir poreikį: konservuotų pupelių, pievagrybių, paprikos, alyvuogių, marinuotų agurkėlių, saulėje džiovintų pomidorų
Sezamo sėklų apibarstymui
  • 1Mieles ištirpinti 50 ml šilto vandens. Į didelį dubenį suberti „Easy Bread“ mišinį, supilti ištirpintas mieles ir likusį vandenį. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės ir palikti pusvalandžiui, kad iškiltų. Į iškilusį mišinį suberti 350 g miltų ir vėl viską gerai išmaišyti. Dabar tešlą uždengti virtuviniu rankšluosčiu ir palikti 1 valandai, kad dar kartą iškiltų.
  • 2Į iškilusią tešlą suberti pasirinktus pagardus, išmaišyti bei supilti masę į kepimo formą. Išlyginti paviršių ir vėl palikti pusvalandžiui, kad šiek tiek pakiltų. Prieš kepimą apibarstyti sezamo sėklomis. Pašauti į iki 220°C įkaitintą orkaitę, uždaryti dureles ir temperatūrą iš karto sumažinti iki 180°C. Kepti apie 30-35 minutes.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis