„Čirviniai“ varškės blynai su aviečių ir pasiflorų uogiene

Paprastas 9 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

Jums reikės:

Uogienei:

Blynams (gaunasi 4 vnt.):

  • 100 g rupios varškės
  • 100 g miltų
  • 100 ml pieno
  • 1 kiaušinis
  • 1 valg. š. cukraus
  • 1 didelis valg. š. sviesto

Kaip gaminti?

Į puodą sudėti uogas, įpilti pasiflorų tyrės, suberti cukrų ir viską užvirti. Sumažinti kaitrą ir virti apie 15-20 minučių retkarčiais pamaišant, kad neprisviltų.

Dubenyje sumaišyti varškę su cukrumi ir kiaušiniu. Supilti išlydytą sviestą, pieną ir suberti miltus. Viską gerai išmaišyti.

Kepti įkaitintoje „čirvinių“ blynų keptuvėje.

Patiekti su aviečių ir pasiflorų uogiene.

Skanaus!

Naudojama įranga: