Bretoniški pyragaičiai su šokoladiniu kremu

Vidutinis 7 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

Jums reikės:

Pyragaičiams:

Kremui:

Kaip gaminti?

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska. Kambario temperatūros sviestą išsukti kartu su cukrumi iki purios masės. Į sviesto masę supilti kiaušinių trynius ir gerai išmaišyti, Tada suberti miltų mišinį ir vėl gerai permaišyti. Konditerinio maišelio pagalba išskirstyti tešlą į kepimo formeles.  Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių. Iškepusius atvėsinti.

Kambario temperatūros kiaušinius išplakti su cukrumi iki standžių putų. Šokoladą  kartu su sviestu ištirpinti karšto vandens vonelėje. Neperkaitinti. Po truputį pilti šokoladą į išplaktus kiaušinius ir nuolat maišyti. Gautą vientisą kremo masę atvėsinti 5 min. šaldytuve. Konditerinio maišelio pagalba dekoruoti kremu pyragaičius. Skanaus!

Naudojama įranga: