Biskvitinis vyniotinis su šokoladiniu kremu ir avietėmis

Vidutinis 10 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

Jums reikės:

Biskvitui:

Kremui:

Dekoravimui:

Kaip gaminti?

Elektrinio smulkintuvo pagalba išplakti kiaušinius kartu su cukrumi iki vientisos purios masės. Įdėti kupiną šaukštą sūrio kremo ir dar kartą perplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir vėl gerai išplakti iki vientisos masės. Iš lėto srovele pilti aliejų ir nuolat plakti. Gautą masę tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 160°C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių. Išimti iš orkaitės ir kartu su kepimo popieriumi padėti ant stalo, kad atvėstų.

Karšto vandens vonelėje nuolat maišant ištirpinti šokoladą. Išimti dubenį iš vonelės ir ant ištirpusio šokolado nuolat maišant iš lėto pilti nešaltą grietinėlę. Maišyti kol gausis vientisa kremo masė.

Šokoladinį kremą tolygiai paskirstyti ant biskvito. Ant vieno biskvito krašto išilgai išdėlioti šviežias avietes. Pradedant nuo šio krašto kartu su kepimo popieriumi sukti vyniotinį po truputį atkeliant popierių nuo biskvito. Gautą ritinį suvynioti į kepimo popierių ir palikti porai valandų šaldytuve.

Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra arba kakavos milteliais ir supjaustyti 1 – 1,5 cm storio griežinėliais.

Skanaus!

Naudojama įranga: