Balto šokolado putėsiai su damų piršteliais

Paprastas 10 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

Jums reikės:

Desertui:

  • 100 g damų pirštelių
  • 200 g grietinėlės
  • 200 g balto šokolado
  • 100 g pieno
  • 1 arb. š. želatinos miltelių
  • 5 arb. š. vandens
  • 3 valg. šaukštai aviečių uogienės
  • 0,5 užplikytos (arba tirpios) Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Nescafe logo png“kavos puodelio

Dekoravimui:

Kaip gaminti?

Užvirti pieną ir nukelti nuo kaitros. Sudėti vandenyje išbrinkintą želatiną ir gerai išmaišyti, kol želatina ištirps. Šokoladą sudėti į dubenį ir užpilti pieno mišiniu. Maišyti, kol šokoladas pilnai ištirps. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti ją į šokolado masę.

Desertinėje formoje ar inde išdėlioti damų pirštelius ir apšlakstyti juos kava. Užpilti puse šokolado masės. Ant paviršiaus paskleisti keletą uogienės juostelių ir užpilti likusia šokolado masės dalimi. Palikti nakčiai šaldytuve. Prieš patiekiant, apibarstyti kakavos milteliais, dekoruoti šviežiomis uogomis ir šviežių mėtų lapeliais.

Skanaus!

Naudojama įranga: