Japoniškas sūrio pyragas su pasifloromis

Vidutinis 11 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

Jums reikės:

Pyragui:

Padažui ir dekoravimui:

Kaip gaminti?

Orkaitę įkaitinti iki 160°C ir į ją įdėti didesnę kepimo formą su trečdaliu vandens.

Į prikaistuvį supilti pasiflorų tyrę ir sudėti varškės sūrio kremą. Pakaitinti ir išmaišyti su šluotele iki vientisos masės. Nukelti nuo kaitros, įdėti sviestą ir maišyti kol ištirps. Supilti trynius ir permaišyti. Suberti miltus sumaišytus su kukurūzų krakmolu ir vėl viską išmaišyti iki vientisos masės.

Kiaušinių baltymus išplakti kartu su cukrumi iki standžių putų. Atsargiai iš lėto sujungti abi mases ir išmaišyti su gumine mentele. Gautą masę suversti į mažesnę kepimo formą ir ją įstatyti į formą su karštu vandeniu. Kepti iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Į prikaistuvį supilti grietinėlę ir pasiflorų tyrę. Maišant užvirti. Nukelti nuo kaitros ir užpilti ant šokolado. Maišyti kol šokoladas ištirps ir gausis vientisa masė.

Pyragą patiekti užpiltą pasiflorų padažu ir dekoruotą šviežiomis uogomis.

Skanaus!

Naudojama įranga: