Pomidorų ir paprikų padažas su prieskoniais ŠAKŠUKA (680 g)

Šakšukos (shakshuka) padažas yra kilęs iš Izraelio ir Šiaurės Afrikos. Jį sudaro pomidorai, pipirai, česnakas ir įvairūs prieskoniai. Šiek tiek aštrokas ir su lengvu dūmo poskoniu. Tradiciškai šakšuka yra kiaušiniai, kepti pomidorų ir paprikų padaže ant silpnos ugnies. Būtent šis padažas ir pagamintas pagal originalų receptą. Taip pat padažas idealiai tinka sumuštiniams, picoms, mėsainiams ir kaip priedas prie užkandžių.

Sudedamosios dalys: smulkinti pomidorai (48%); pomidorų pasta (29%); svogūnai; paprika; saulėgrąžų aliejus; žolelės; prieskoniai; druska; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga.

100 g gaminio maistingumo informacija:
Energinė vertė 289 kJ/69 kcal
Riebalai 4,1 g
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g
Angliavandeniai 5,9 g
-iš kurių cukrų 4,1 g
Baltymai 1,4 g
Druska 0,81 g

Kiekis: 660g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą tamsioje, sausoje vietoje, +12 – +20ºC temp.

Kilmės šalis: Italija