Liofilizuoti juodieji serbentai (30 g)

Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizavimo metu sušalęs vanduo iš produktų pašalinamas jį išgarinant žemoje temperatūroje. Liofilizuoti vaisiai išlaiko savo pradinę formą, turi puikias skonio ir kvapo savybes, išsaugo vitaminus.

Liofilizuoti juodieji serbentai yra sausos konsistencijos, nesulimpantys krūvoje, išlaikantys natūralią uogos formą, primenantys kempinę.

Šiomis uogomis galima pagardinti įvairius konditerinius gaminius, jogurtus, dribsnius, košes, taip pat dekoruoti pyragus, pyragaičius, sausainius, šokolado gaminius ir t.t.

Sudedamosios dalys: 100 % juodųjų serbentų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1151 KJ / 276 Kcal

Iš viso riebalų 1.1 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.2 g

Iš viso angliavandenių 38 g

Iš kurių cukrus 3.8 g

Iš viso baltymų 7.1 g

Druska 0.03 g

Kiekis: 30 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje vietoje, ne aukštesnėje nei 25˚C temperatūroje, kur drėgmės lygis neviršytų 75 %.

Kilmės šalis: Lenkija.