Žaliosios citrinos skonio šokoladas (2,5 kg)

37.20 

Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose gaminiuose.

Svarbu žinoti: dėl temperatūros ir drėgmės pokyčių kartais šokolado paviršius pasidengia balkšvu paviršiumi, tačiau tokio šokolado kokybė išlieka gera, skonio savybių jis nepakeičia. Pakitęs šokolado paviršius – tai dėl aplinkos dirgiklių susidarę cukraus arba kakavos sviesto kristalai. Nerimauti neverta, nes temperuotas šokoladas ir vėl atgauna savo blizgumą.

Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut kokybišku šokoladu!

Sudedamosios dalys: cukrus 51,0 %, kakavos sviestas 27,5 %, nenugriebto pieno milteliai 20,0 %, emulsiklis – sojų lecitinas, kvapioji medžiaga, dažikliai E132, E100, natūrali vanilė. Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2340 KJ / 559 Kcal

Iš viso riebalų 33.7 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20.1 g

Iš viso angliavandenių 58.7 g

Iš kurių cukrus 58.2 g

Iš viso baltymų 5.1 g

Druska 0.18 g

Kiekis: 2500 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje ir vėsioje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje) vietoje, kur drėgmės lygis neviršytų 65 %.

Tinka vartoti: 24 mėnesius nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Belgija.

Kategorija:

Aprašymas

Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose gaminiuose.

Svarbu žinoti: dėl temperatūros ir drėgmės pokyčių kartais šokolado paviršius pasidengia balkšvu paviršiumi, tačiau tokio šokolado kokybė išlieka gera, skonio savybių jis nepakeičia. Pakitęs šokolado paviršius – tai dėl aplinkos dirgiklių susidarę cukraus arba kakavos sviesto kristalai. Nerimauti neverta, nes temperuotas šokoladas ir vėl atgauna savo blizgumą.

Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut kokybišku šokoladu!

Sudedamosios dalys: cukrus 51,0 %, kakavos sviestas 27,5 %, nenugriebto pieno milteliai 20,0 %, emulsiklis – sojų lecitinas, kvapioji medžiaga, dažikliai E132, E100, natūrali vanilė. Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2340 KJ / 559 Kcal

Iš viso riebalų 33.7 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20.1 g

Iš viso angliavandenių 58.7 g

Iš kurių cukrus 58.2 g

Iš viso baltymų 5.1 g

Druska 0.18 g

Kiekis: 2500 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje ir vėsioje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje) vietoje, kur drėgmės lygis neviršytų 65 %.

Tinka vartoti: 24 mėnesius nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Belgija.

Papildoma informacija

Svoris 2500 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Žaliosios citrinos skonio šokoladas (2,5 kg)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *