Rausvasis „RUBY“ šokoladas (2,5 kg)

36.59 

Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose gaminiuose.

Tuo tarpu „RUBY“ šokoladas yra naujausias ir išskirtiniausias atradimas per paskutinius 80 metų. Tai yra visiškai natūralus produktas, išgautas iš naujai išvestos „RUBY“ kakavos pupelių rūšies, be jokių dažiklių ir skonio stipriklių. Pats šokoladas pasižymi gaiviu, švelniai rūgštoku ir sodriu šviežių vaisių skoniu.

Svarbu žinoti: dėl temperatūros ir drėgmės pokyčių kartais šokolado paviršius pasidengia balkšvu paviršiumi, tačiau tokio šokolado kokybė išlieka gera, skonio savybių jis nepakeičia. Pakitęs šokolado paviršius – tai dėl aplinkos dirgiklių susidarę cukraus arba kakavos sviesto kristalai. Nerimauti neverta, nes temperuotas šokoladas ir vėl atgauna savo blizgumą.

Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut kokybišku šokoladu!

Sudedamosios dalys: kakavos sviestas (kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 47,3%); cukrus; nugriebto pieno milteliai; nenugriebto pieno milteliai; kakavos masė; emulsiklis (sojų lecitinas); citrinos rūgštis; natūrali vanilės kvapioji medžiaga.  Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2356 KJ / 563 Kcal

Iš viso riebalų 35.9 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21.5 g

Iš viso angliavandenių 49.5 g

Iš kurių cukrus 48.5 g

Iš viso baltymų 9.3 g

Druska 0.27 g

Kiekis: 2500 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje ir vėsioje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje) vietoje, kur drėgmės lygis neviršytų 65 %.

Tinka vartoti: 12 mėnesius nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Belgija.

Kategorija:

Aprašymas

Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose gaminiuose.

Tuo tarpu „RUBY“ šokoladas yra naujausias ir išskirtiniausias atradimas per paskutinius 80 metų. Tai yra visiškai natūralus produktas, išgautas iš naujai išvestos „RUBY“ kakavos pupelių rūšies, be jokių dažiklių ir skonio stipriklių. Pats šokoladas pasižymi gaiviu, švelniai rūgštoku ir sodriu šviežių vaisių skoniu.

Svarbu žinoti: dėl temperatūros ir drėgmės pokyčių kartais šokolado paviršius pasidengia balkšvu paviršiumi, tačiau tokio šokolado kokybė išlieka gera, skonio savybių jis nepakeičia. Pakitęs šokolado paviršius – tai dėl aplinkos dirgiklių susidarę cukraus arba kakavos sviesto kristalai. Nerimauti neverta, nes temperuotas šokoladas ir vėl atgauna savo blizgumą.

Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut kokybišku šokoladu!

Sudedamosios dalys: kakavos sviestas (kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 47,3%); cukrus; nugriebto pieno milteliai; nenugriebto pieno milteliai; kakavos masė; emulsiklis (sojų lecitinas); citrinos rūgštis; natūrali vanilės kvapioji medžiaga.  Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2356 KJ / 563 Kcal

Iš viso riebalų 35.9 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21.5 g

Iš viso angliavandenių 49.5 g

Iš kurių cukrus 48.5 g

Iš viso baltymų 9.3 g

Druska 0.27 g

Kiekis: 2500 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje ir vėsioje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje) vietoje, kur drėgmės lygis neviršytų 65 %.

Tinka vartoti: 12 mėnesius nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Belgija.

Papildoma informacija

Svoris 2500 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Rausvasis „RUBY“ šokoladas (2,5 kg)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *