Lazdyno riešutų praline pasta (600 g)

12.99 

Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams, saldainių ar ledų gamyboje. Taip pat galima naudoti ir vieną, tarkim, pusryčiams ant skrudintos riekelės duonos ar blynelių.

Sudedamosios dalys: 50% lazdyno riešutų, 50 % cukraus, emulsiklis sojų lecitinas. Gali būti pieno pėdsakų. Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė  2296 KJ / 548 Kcal

Iš viso riebalų 32.9 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3.5 g

Iš viso angliavandenių 55.1 g

Iš kurių cukrus 51.7 g

Iš viso baltymų 6.0 g

Druska 0 g

Kiekis: 600 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą švarioje ir sausoje vietoje, 12 – 20° C temperatūroje, kai santykinė drėgmė neviršija 70%.

Kilmės šalis: Belgija.

Liko daugiau nei 5

Produkto kodas: Lazdynu-riesutu-praline-pasta-600 Kategorija:

Aprašymas

Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams, saldainių ar ledų gamyboje. Taip pat galima naudoti ir vieną, tarkim, pusryčiams ant skrudintos riekelės duonos ar blynelių.

Sudedamosios dalys: 50% lazdyno riešutų, 50 % cukraus, emulsiklis sojų lecitinas. Gali būti pieno pėdsakų. Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė  2296 KJ / 548 Kcal

Iš viso riebalų 32.9 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3.5 g

Iš viso angliavandenių 55.1 g

Iš kurių cukrus 51.7 g

Iš viso baltymų 6.0 g

Druska 0 g

Kiekis: 600 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą švarioje ir sausoje vietoje, 12 – 20° C temperatūroje, kai santykinė drėgmė neviršija 70%.

Kilmės šalis: Belgija.

Papildoma informacija

Svoris 600 kg