Kreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)

5.39 

Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs  išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų vystymui pasitelkiamos geriausių technologų bei mokslininkų pajėgos. QUESCREM sūriai yra pagaminti naudojant 100% natūralias žaliavas ir yra parduodami daugiau nei 35 pasaulio valstybių. Tad pagaliau ir Jūs turite progą išbandyti šių sūrių, kurių paragavę nebenorėsite parduotuvių lentynose esančių.

Šis kreminis ožkų pieno sūris yra pagamintas iš šviežio Ispanijos fermose užaugintų ožkų pieno. Sūrio kremiškumas, tolygi tekstūra bei charakteringas skonis pamalonins bet kurį šio tipo sūrių mėgėją. Su šiuo sūriu galima lengvai gaminti skaniausius sumuštinius, užkandžius ar užtepėles, bei išskirtinius padažus ar net pyragų ir šokoladinių saldainių įdarus. Be to, šis sūris pasižymi žemu kaloringumu ir perpus mažesniu riebalų kiekiu.

Sudedamosios dalys: pasukos; ožkos pieno sūris; druska; stabilizatoriai: karageninas, saldžiosios ceratonijos derva; konservantas: sorbo rūgštis ir pieno rūgšties kultūros.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė  748 KJ / 180 Kcal

Iš viso riebalų 14 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7 g

Iš viso angliavandenių 3.6 g

Iš kurių cukrus 3.1 g

Iš viso baltymų 10 g

Druska 1.1 g

Kiekis: 500 g

Laikymo sąlygos: laikyti švarioje vietoje, 2 – 8° C temperatūroje.

Tinka vartoti:  180 dienų nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Ispanija.

Aprašymas

Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs  išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų vystymui pasitelkiamos geriausių technologų bei mokslininkų pajėgos. QUESCREM sūriai yra pagaminti naudojant 100% natūralias žaliavas ir yra parduodami daugiau nei 35 pasaulio valstybių. Tad pagaliau ir Jūs turite progą išbandyti šių sūrių, kurių paragavę nebenorėsite parduotuvių lentynose esančių.

Šis kreminis ožkų pieno sūris yra pagamintas iš šviežio Ispanijos fermose užaugintų ožkų pieno. Sūrio kremiškumas, tolygi tekstūra bei charakteringas skonis pamalonins bet kurį šio tipo sūrių mėgėją. Su šiuo sūriu galima lengvai gaminti skaniausius sumuštinius, užkandžius ar užtepėles, bei išskirtinius padažus ar net pyragų ir šokoladinių saldainių įdarus. Be to, šis sūris pasižymi žemu kaloringumu ir perpus mažesniu riebalų kiekiu.

Sudedamosios dalys: pasukos; ožkos pieno sūris; druska; stabilizatoriai: karageninas, saldžiosios ceratonijos derva; konservantas: sorbo rūgštis ir pieno rūgšties kultūros.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė  748 KJ / 180 Kcal

Iš viso riebalų 14 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7 g

Iš viso angliavandenių 3.6 g

Iš kurių cukrus 3.1 g

Iš viso baltymų 10 g

Druska 1.1 g

Kiekis: 500 g

Laikymo sąlygos: laikyti švarioje vietoje, 2 – 8° C temperatūroje.

Tinka vartoti:  180 dienų nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Ispanija.

Papildoma informacija

Svoris 500 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *