Modenos balzaminis actas „INVECCHIATO“ (250 ml)

Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių skiriasi tamsiai ruda spalva ir specifiniu saldžiarūgščiu skoniu bei kvapu. Tai vertingiausia maistinio acto rūšis. Balzaminis actas laikomas delikatesu ir yra itin mėgiamas tikrų gurmanų.

Modenos balzaminis actas „INVECCIATO“ pasižymi tiršta konsistencija, intensyvia spalva, rūgštoku skoniu ir nuostabiu aromatu. Puikiai tinka su raudona ar balta mėsa, sūriu. Taip pat tai gera vaisių, saldainių, desertų ir ledų pagardinimo priemonė.

Sudedamosios dalys: lėtai virta ir koncentruota vynuogių misa, brandinta ąžuolinėse statinėse 10 metų; vyno actas. Sudėtyje yra sulfitų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1302 KJ / 310 Kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 77 g

Iš kurių cukrus 77 g

Iš viso baltymų <0.1 g

Druska 43 mg

Kiekis: 250 ml

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje), apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Italija.