Balzaminis actas „SAPOROSO“ (100 ml)

13.99 

„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850 metų ir iki šių dienų saugantis pirmąsias brandinto balzamiko statines, kad būsimos gamintojo kartos nenuklystų nuo tikrosios receptūros ir skonio.

Malpighi balzamikai, skirtingai nuo komercinių balzaminių actų, savo sudėtyje neturi pridėtinio acto ir yra pagaminti tik iš Modenos vynuogių sulčių, daugelį metų brandintų medinėse statinėse. Kadangi visas balzamiko gamybos procesas nuo derliaus išauginimo iki išpilstymo vyksta tik vieninteliame Modenos regione ir yra griežtai prižiūrimas kvalifikuotų specialistų, produktai gali didžiuotis DOP (Denominazione d‘Origine Protetta) kokybės ženklinimu.

Balzaminis actas „SAPOROSO“ yra 6 metus brandintas ažuolinėse statinėse ir 6 mėnesius – plieninėse. Pagamintas iš: 50% Lambrusco Grasparossa vynuogių ir 50% Trebbiano Modenese vynuogių.

Sudedamosios dalys: 100% skrudinta vynuogių misa, apdorota sieros anhidridu.

Tirštumas: 1,30

Rūgštingumas: 4/5%

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą kambario temperatūroje sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Galioja: 48 mėnesius nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Italija.

Aprašymas

„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850 metų ir iki šių dienų saugantis pirmąsias brandinto balzamiko statines, kad būsimos gamintojo kartos nenuklystų nuo tikrosios receptūros ir skonio.

Malpighi balzamikai, skirtingai nuo komercinių balzaminių actų, savo sudėtyje neturi pridėtinio acto ir yra pagaminti tik iš Modenos vynuogių sulčių, daugelį metų brandintų medinėse statinėse. Kadangi visas balzamiko gamybos procesas nuo derliaus išauginimo iki išpilstymo vyksta tik vieninteliame Modenos regione ir yra griežtai prižiūrimas kvalifikuotų specialistų, produktai gali didžiuotis DOP (Denominazione d‘Origine Protetta) kokybės ženklinimu.

Balzaminis actas „SAPOROSO“ yra 6 metus brandintas ažuolinėse statinėse ir 6 mėnesius – plieninėse. Pagamintas iš: 50% Lambrusco Grasparossa vynuogių ir 50% Trebbiano Modenese vynuogių.

Sudedamosios dalys: 100% skrudinta vynuogių misa, apdorota sieros anhidridu.

Tirštumas: 1,30

Rūgštingumas: 4/5%

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą kambario temperatūroje sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Galioja: 48 mėnesius nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Italija.

Papildoma informacija

Svoris 100 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Balzaminis actas „SAPOROSO“ (100 ml)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *