Pilno grūdo laukinių SPELTA kviečių miltai (1000 g)

2.99 

Šie miltai pagaminti iš ypatingų laukinių spelta kviečių.Tai viena seniausių grūdinių kultūrų, kuri buvo žinoma dar akmens amžiuje. Kitaip nei kitų veislių kviečių, speltų grūdai padengti žiedažvyniais, kurie apsaugo juos nuo ligų ir kenkėjų ir grūdai neįsisavina mineralinių trąšų. Taigi, tai genetiškai sveiki grūdai, atsparūs aplinkos užterštumui. Speltų grūduose yra beveik visos maistinės medžiagos bei vitaminai, kurių reikia visavertei žmogaus mitybai, ir, kurios yra pasiskirstę visuose grūdo sluoksniuose, todėl išlieka po malimo proceso net ir smulkiai sumaltuose miltuose. Speltų grūduose esančios maistinės medžiagos puikiai tirpsta, todėl organizmas jas lengvai įsisavina. Galbūt dėl šios priežasties kepiniai iš šių miltų ne tukina, o atvirkščiai – padeda sureguliuoti svorį. Be to, speltų grūdų glitimo struktūra kitokia nei kitų kviečių. Tyrimais nustatyta, kad speltų glitimas nesukelia alerginės reakcijos pusei tiriamųjų, jautrių kitų veislių kviečių glitimui.

Sudedamosios dalys: 100% laukinių spelta kviečių miltai.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1445 KJ / 342 Kcal

Iš viso riebalų  2.2 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.3 g

Iš viso angliavandenių 62 g

Iš kurių cukrus 2.3 g

Baltymai 14 g

Maistinės skaidulos 9 g

Druska 0.001 g

Kiekis: 1000 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje  ir gerai vėdinamoje vietoje, ne aukštesnėje nei 14˚C temperatūroje, kur drėgmės lygis neviršytų 60 %.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kilmės šalis: Čekija.

Kategorija:

Aprašymas

Šie miltai pagaminti iš ypatingų laukinių spelta kviečių.Tai viena seniausių grūdinių kultūrų, kuri buvo žinoma dar akmens amžiuje. Kitaip nei kitų veislių kviečių, speltų grūdai padengti žiedažvyniais, kurie apsaugo juos nuo ligų ir kenkėjų ir grūdai neįsisavina mineralinių trąšų. Taigi, tai genetiškai sveiki grūdai, atsparūs aplinkos užterštumui. Speltų grūduose yra beveik visos maistinės medžiagos bei vitaminai, kurių reikia visavertei žmogaus mitybai, ir, kurios yra pasiskirstę visuose grūdo sluoksniuose, todėl išlieka po malimo proceso net ir smulkiai sumaltuose miltuose. Speltų grūduose esančios maistinės medžiagos puikiai tirpsta, todėl organizmas jas lengvai įsisavina. Galbūt dėl šios priežasties kepiniai iš šių miltų ne tukina, o atvirkščiai – padeda sureguliuoti svorį. Be to, speltų grūdų glitimo struktūra kitokia nei kitų kviečių. Tyrimais nustatyta, kad speltų glitimas nesukelia alerginės reakcijos pusei tiriamųjų, jautrių kitų veislių kviečių glitimui.

Sudedamosios dalys: 100% laukinių spelta kviečių miltai.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1445 KJ / 342 Kcal

Iš viso riebalų  2.2 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.3 g

Iš viso angliavandenių 62 g

Iš kurių cukrus 2.3 g

Baltymai 14 g

Maistinės skaidulos 9 g

Druska 0.001 g

Kiekis: 1000 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje  ir gerai vėdinamoje vietoje, ne aukštesnėje nei 14˚C temperatūroje, kur drėgmės lygis neviršytų 60 %.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kilmės šalis: Čekija.

Papildoma informacija

Svoris 1000 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Pilno grūdo laukinių SPELTA kviečių miltai (1000 g)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *