Mišinys meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“ (200 g)

2.99 

Puikus prieskonių mišinys klasikinio skonio meduoliniams kepiniams: tiek sausainiams tiek meduoliniam keksui.

Sudedamosios dalys (alergenai): kviečių krakmolas; prieskoniai (15%): cinamonas,  kalendra,  pimentas,  gvazdikėliai,  muskato riešutas,  anyžiai,  kardamonas; rūgštys: gliukono-delta-laktonas ir difosfatas; laktozė; tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas; skrudinti, smulkinti lazdyno riešutų branduoliai; liesi kakavos milteliai; karamelė; tirštiklis: saldžiųjų ceratonijų derva; kvapioji medžiaga: vanilė ir kitos kvapiosios medžiagos.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:
Energinė vertė 1470 kJ / 351 Kcal
Iš viso baltymų 4.7 g
Iš viso angliavandenių 47.7 g
Iš kurių cukrus 25.2 g
Iš viso riebalų 10.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.2 g
Maistinės skaidulos 8.0 g
Druska 9.0 g
Duonos vienetai 4.0 g

Kiekis: 200 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 20°C temperatūroje.

Geriausias iki: žr. ant įpakavimo.

Kilmės šalis: EU

Sausainiams Jums reikės: 300 g miltų, 125 g sviesto, 1 kiaušinis, 125 g cukraus pudros, 40 g mišinio meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“. Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra iki purios masės, į kurią įmušti kiaušinį ir lėtai išmaišyti. Miltus sumaišyti su meduolinių kepinių mišiniu, suberti į sviestinę masę ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Iškočioti 3 mm storio tešlą ir formelių pagalba išspausti sausainius. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 7-9 min.

Meduoliniam keksui Jums reikės: 540 ml pieno, 3 kiaušiniai, 180 ml aliejaus, 570 g miltų, 400 g cukraus, 110 g mišinio meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, pieną ir viską gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su meduolinių kepinių mišiniu, suberti į plakinį ir išmaišyti iki vientisos masės. Supilti į kepimo formą storu sluoksniu ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Produkto kodas: misinys_meduoliniams_kepiniams Kategorija:

Aprašymas

Puikus prieskonių mišinys klasikinio skonio meduoliniams kepiniams: tiek sausainiams tiek meduoliniam keksui.

Sudedamosios dalys (alergenai): kviečių krakmolas; prieskoniai (15%): cinamonas,  kalendra,  pimentas,  gvazdikėliai,  muskato riešutas,  anyžiai,  kardamonas; rūgštys: gliukono-delta-laktonas ir difosfatas; laktozė; tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas; skrudinti, smulkinti lazdyno riešutų branduoliai; liesi kakavos milteliai; karamelė; tirštiklis: saldžiųjų ceratonijų derva; kvapioji medžiaga: vanilė ir kitos kvapiosios medžiagos.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:
Energinė vertė 1470 kJ / 351 Kcal
Iš viso baltymų 4.7 g
Iš viso angliavandenių 47.7 g
Iš kurių cukrus 25.2 g
Iš viso riebalų 10.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.2 g
Maistinės skaidulos 8.0 g
Druska 9.0 g
Duonos vienetai 4.0 g

Kiekis: 200 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 20°C temperatūroje.

Geriausias iki: žr. ant įpakavimo.

Kilmės šalis: EU

Sausainiams Jums reikės: 300 g miltų, 125 g sviesto, 1 kiaušinis, 125 g cukraus pudros, 40 g mišinio meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“. Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra iki purios masės, į kurią įmušti kiaušinį ir lėtai išmaišyti. Miltus sumaišyti su meduolinių kepinių mišiniu, suberti į sviestinę masę ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Iškočioti 3 mm storio tešlą ir formelių pagalba išspausti sausainius. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 7-9 min.

Meduoliniam keksui Jums reikės: 540 ml pieno, 3 kiaušiniai, 180 ml aliejaus, 570 g miltų, 400 g cukraus, 110 g mišinio meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, pieną ir viską gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su meduolinių kepinių mišiniu, suberti į plakinį ir išmaišyti iki vientisos masės. Supilti į kepimo formą storu sluoksniu ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Papildoma informacija

Svoris 200 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Mišinys meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“ (200 g)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *