Mišinys meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“ (200 g)

2.99 

Puikus prieskonių mišinys klasikinio skonio meduoliniams kepiniams: tiek sausainiams tiek meduoliniam keksui.

Sudedamosios dalys (alergenai): kviečių krakmolas; prieskoniai (15%): cinamonas,  kalendra,  pimentas,  gvazdikėliai,  muskato riešutas,  anyžiai,  kardamonas; rūgštys: gliukono-delta-laktonas ir difosfatas; laktozė; tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas; skrudinti, smulkinti lazdyno riešutų branduoliai; liesi kakavos milteliai; karamelė; tirštiklis: saldžiųjų ceratonijų derva; kvapioji medžiaga: vanilė ir kitos kvapiosios medžiagos.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:
Energinė vertė 1470 kJ / 351 Kcal
Iš viso baltymų 4.7 g
Iš viso angliavandenių 47.7 g
Iš kurių cukrus 25.2 g
Iš viso riebalų 10.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.2 g
Maistinės skaidulos 8.0 g
Druska 9.0 g
Duonos vienetai 4.0 g

Kiekis: 200 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 20°C temperatūroje.

Geriausias iki: žr. ant įpakavimo.

Kilmės šalis: EU

Sausainiams Jums reikės: 300 g miltų, 125 g sviesto, 1 kiaušinis, 125 g cukraus pudros, 40 g mišinio meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“. Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra iki purios masės, į kurią įmušti kiaušinį ir lėtai išmaišyti. Miltus sumaišyti su meduolinių kepinių mišiniu, suberti į sviestinę masę ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Iškočioti 3 mm storio tešlą ir formelių pagalba išspausti sausainius. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 7-9 min.

Meduoliniam keksui Jums reikės: 540 ml pieno, 3 kiaušiniai, 180 ml aliejaus, 570 g miltų, 400 g cukraus, 110 g mišinio meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, pieną ir viską gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su meduolinių kepinių mišiniu, suberti į plakinį ir išmaišyti iki vientisos masės. Supilti į kepimo formą storu sluoksniu ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Produkto kodas: misinys_meduoliniams_kepiniams Kategorija:

Aprašymas

Puikus prieskonių mišinys klasikinio skonio meduoliniams kepiniams: tiek sausainiams tiek meduoliniam keksui.

Sudedamosios dalys (alergenai): kviečių krakmolas; prieskoniai (15%): cinamonas,  kalendra,  pimentas,  gvazdikėliai,  muskato riešutas,  anyžiai,  kardamonas; rūgštys: gliukono-delta-laktonas ir difosfatas; laktozė; tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas; skrudinti, smulkinti lazdyno riešutų branduoliai; liesi kakavos milteliai; karamelė; tirštiklis: saldžiųjų ceratonijų derva; kvapioji medžiaga: vanilė ir kitos kvapiosios medžiagos.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:
Energinė vertė 1470 kJ / 351 Kcal
Iš viso baltymų 4.7 g
Iš viso angliavandenių 47.7 g
Iš kurių cukrus 25.2 g
Iš viso riebalų 10.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.2 g
Maistinės skaidulos 8.0 g
Druska 9.0 g
Duonos vienetai 4.0 g

Kiekis: 200 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 20°C temperatūroje.

Geriausias iki: žr. ant įpakavimo.

Kilmės šalis: EU

Sausainiams Jums reikės: 300 g miltų, 125 g sviesto, 1 kiaušinis, 125 g cukraus pudros, 40 g mišinio meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“. Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra iki purios masės, į kurią įmušti kiaušinį ir lėtai išmaišyti. Miltus sumaišyti su meduolinių kepinių mišiniu, suberti į sviestinę masę ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Iškočioti 3 mm storio tešlą ir formelių pagalba išspausti sausainius. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 7-9 min.

Meduoliniam keksui Jums reikės: 540 ml pieno, 3 kiaušiniai, 180 ml aliejaus, 570 g miltų, 400 g cukraus, 110 g mišinio meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, pieną ir viską gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su meduolinių kepinių mišiniu, suberti į plakinį ir išmaišyti iki vientisos masės. Supilti į kepimo formą storu sluoksniu ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Papildoma informacija

Svoris 200 kg