Vyšnių ir cinamono sūrio pagardas (160 g)

Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Vyšnių ir cinamono sūrio pagardas tobulai tinka su šviežiais sūriais tokiais, kaip halloumi, paneer, ricotta ir pan.

Sudedamosios dalys: vyšnios (65%); cukrus; citrinų sultys; pektinas; citrinos rūgštis; cinamonas.

Gali būti glitimo ir riešutų pėdsakų.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 768 kJ/183 kcal

Iš viso riebalų 0.1 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.1 g

Iš viso angliavandenių 44 g

Iš kurių cukrus 43 g

Baltymai 0.3 g

Druska 0.01 g

Kiekis: 160 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą tamsioje, sausoje vietoje, +12 – +20ºC temp. Atidarius pakuotę, laikykite ją šaldytuve.

Kilmės šalis: Belgija