Pomidorų ir baltųjų svogūnų confit sūrio pagardas (160 g)

Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Pomidorų ir baltųjų svogūnų confit sūrio pagardas tobulai tinka su mėlynuoju pelėsiniu sūriu.

Sudedamosios dalys: svogūnai; pomidorai; actas; cukrus; citrinų sultys; pektinas; pipirų mišinys.

Gali būti glitimo ir riešutų pėdsakų.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 764 kJ/178 kcal

Iš viso riebalų 0,1 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g

Iš viso angliavandenių 43 g

Iš kurių cukrus 42 g

Baltymai 0,32 g

Druska 0,01 g

Kiekis: 160 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą tamsioje, sausoje vietoje, +12 – +20ºC temp. Atidarius pakuotę, laikykite ją šaldytuve.

Kilmės šalis: Belgija