Mangų ir greipfrutų sūrio pagardas (160 g)

Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mangų ir greipfrutų sūrio pagardas tobulai tinka su tokiais sūriais, kaip gruyere, limburger, munster ir kitais “plautos žievės” (washed rind) sūriais.

Sudedamosios dalys: mangai (33%); greipfrutų sultys (32%); cukrus; citrinų sultys; pektinas; citrinų rūgštis; pipirų mišinys.

Gali būti glitimo ir riešutų pėdsakų.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 820 kJ/196 kcal

Iš viso riebalų 0.1 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.1 g

Iš viso angliavandenių 47 g

Iš kurių cukrus 47 g

Baltymai 0.1 g

Druska 0.01 g

Kiekis: 160 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą tamsioje, sausoje vietoje, +12 – +20ºC temp. Atidarius pakuotę, laikykite ją šaldytuve.

Kilmės šalis: Belgija