Juodųjų serbentų ir raudonųjų svogūnų confit sūrio pagardas (160 g)

Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Juodųjų serbentų ir raudonųjų svogūnų confit sūrio pagardas tobulai tinka su spaustais sūriais (pressed cheese) tokiais kaip gouda, cheddar ir pan.

Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai; juodieji serbentai; actas; cukrus; citrinų sultys; pektinas.

Gali būti glitimo ir riešutų pėdsakų.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 798 kJ/190 kcal

Iš viso riebalų 0,1 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g

Iš viso angliavandenių 45 g

Iš kurių cukrus 44 g

Baltymai 0,53 g

Druska 0,01 g

Kiekis: 160 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą tamsioje, sausoje vietoje, +12 – +20ºC temp. Atidarius pakuotę, laikykite ją šaldytuve.

Kilmės šalis: Belgija