Risotto ryžiai su brokoliais, bulvėmis, morkomis ir špinatais (250 g)

Risotto – klasikinis itališkas patiekalas, kuris mėgstamas visame pasaulyje. Tiems, kas nenori daug laiko praleisti virtuvėje, bet nori mėgautis aromatingu ir sočiu patiekalu, siūlome rinktis šį paruoštą risotto ryžių mišinį. Risotto ryžiai su brokoliais, bulvėmis, morkomis ir špinatais – puikus paruoštukas netikėtai užsukus svečiams ar greitai vakarienei. Produkto sudėtyje yra liofilizuotų ir šaltyje džiovintų žolelių bei daržovių, kurios išsaugo natūralią spalvą ir patiekalui suteikia šviežumo pojūtį.

Kaip gaminti:

Risotto pakelio turinį suberti į įkaitintą prikaistuvį ar gilią keptuvę su dviem šaukštais aliejaus ir pakepinti keliasdešimt sekunčių. Užpilti litru vištienos ar daržovių sultinio ir, retkarčiais pamaišant, virti 13-15 minučių. Praėjus laikui paragaukite ir, jei ryžiai kietoki, palaikykite dar 2 minutes. Supilkite parmezano sūrį ir išmaišykite.

Sudedamosios dalys: Carnaroli ryžiai (95%); bulvės* (1,5%); brokoliai* (1%); morkos* (1%); salierai*; špinatai* (0,5); česnakai*.

*Produktai džiovinti arba liofilizuoti.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1583 kJ/377 kcal

Iš viso riebalų 0,7 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g

Iš viso angliavandenių 89 g

Iš kurių cukrus 0 g

Baltymai 7,9 g

Druska 0 g

Kiekis: 250 g

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje ir sausoje patalpoje atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių, ne daugiau, kaip 30°C temperatūroje.

Kilmės šalis: Italija