Traškučiai su čederio sūriu ir juodaisiais pipirais “CHE-CRI CHEDDAR AND BLACK PEPPER” (67,5 g)

Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingridientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sliuoksnius sudaro tešla ir 45 sliuoksnius brandintas sūris.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai; augaliniai riebalai (palmių, kokosų) ir augalinis aliejus (rapsų); čederio sūris (15%); juodieji pipirai (2%); druska; paprikų aliejus.
Gali būti sezamo pėdsakų.

100 g gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2333 kJ/561 kcal

Iš viso riebalų 39 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g

Iš viso angliavandenių 41 g

Iš kurių cukrus 0,7 g

Baltymai 11 g

Druska 1,8 g

Kiekis: 67,5 g

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje (<15°C temperatūroje, <65% santykinės drėgmės).

Kilmės šalis: Olandija