Raudonos spalvos biskvito mišinys „Red Velvet“ (400 g)

RED VELVET – tai biskvitas tiems, kurie įprastiems dalykams mėgsta suteikti naujų spalvų. Raudonas biskvitas? Kodėl gi ne! Vos per pusvalandį iš orkaitės trauksite garuojantį meilės spalvos kepinį, kurį galite patiekti iš karto arba suteikti jam papildomo žavesio. Tai jums padės padaryti mūsų kremų kolekcija bei visų vaivorykštės spalvų desertų pabarstukai. Būkite kūrybiški ir nebijokite eksperimentuoti!

Sudedamosios dalys: cukrus; kvietiniai miltai; kiaušinių milteliai; tešlos kildymo medžiagos: E450, E500; kakava; dažikliai: E120, E172; druska; kvapiosios medžiagos.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1621 / 388 Kcal

Iš viso riebalų 4.6 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.4 g

Iš viso angliavandenių 76.5 g

Iš kurių cukrus 47.4 g

Iš viso baltymų 9.5 g

Druska 1.1 g

Kiekis: 400 g

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą, sausoje, gerai ventiliuojamoje patalpoje, ne didesnėje kaip 25 °C.

Jums reikės:

  • 400 g RED VELVET mišinio
  • 200 g vandens
  • 72 g aliejaus

Gaminimo būdas: Visus ingredientus supilkite į vieną dubenį ir išmaišykite. Biskvitas kepamas 170 °C temperatūroje apie 40 min.

SKANAUS!