Agaras (augalinė želatina) (50 g)

Natūrali augalinės kilmės želatina (stingdiklis) pagaminta iš dumblių.

Naudojimas: sumaišyti su skysčiu (2 – 15 g agaro/ 1 kg skysčio priklausomai kokio norite kietumo), užvirti ir palikti atvėsti.

Savybės: atsparus karščiui (90ºC;, neatsparus šalčiui; termonestabilus; stingdo terpėje, kurioje mažai rūgšties; silpnas želės elastingumas.

Sudedamosios dalys: agaras (E406), dekstrozė.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė  1470 KJ / 350 Kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 88 g

Iš kurių cukrus 5 g

Iš viso baltymų 88 g

Druska <0.01 g

Kiekis: 50 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje vietoje, temperatūroje neviršijančioje 20° C.

Kilmės šalis: Ispanija.