Baltas šokoladas (30,4%) su karamele (2,5 kg)

Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose gaminiuose.

Šiame meistriškai sukurtame šokolade atsiskleidžia sodraus iriso, sviesto, grietinėlės ir subtilios druskos natos. Mėgaukitės aukščiausios kokybės šokoladu, kuris tinka bet kokiam naudojimui.

Svarbu žinoti: dėl temperatūros ir drėgmės pokyčių kartais šokolado paviršius pasidengia balkšvu paviršiumi, tačiau tokio šokolado kokybė išlieka gera, skonio savybių jis nepakeičia. Pakitęs šokolado paviršius – tai dėl aplinkos dirgiklių susidarę cukraus arba kakavos sviesto kristalai. Nerimauti neverta, nes temperuotas šokoladas ir vėl atgauna savo blizgumą.

Sudedamosios dalys: kakavos sviestas; cukrus; nenugriebto pieno milteliai; pieno cukrūs; pieno išrūgų milteliai; nugriebto pieno milteliai; karamelizuotas cukrus (2%); emulsiklis sojų lecitinas; natūrali vanilės kvapioji medžiaga; druska.

Kakavos sausų medžiagų – ne mažiau kaip 30,4%.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2388 KJ / 571 Kcal

Iš viso riebalų 37.1 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22.5 g

Iš viso angliavandenių 50.8 g

Iš kurių cukrus 50.3 g

Iš viso baltymų 8 g

Druska 0.51 g

Kiekis: 2500 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje ir vėsioje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje) vietoje, kur drėgmės lygis neviršytų 65 %.

Kilmės šalis: Belgija.