Marcipanas (200 g)

Gurmaniškas saldėsis naudojamas desertams, kepinių įdarams, likeriui, glazūravimui, puošybai. Viduramžiais dėl savo populiarumo buvo naudojamas ir kaip atskiras patiekalas. Ši tradicija tinka ir dabartiniams laikams.

Sudedamosios dalys:  Viduržemio jūros migdolai (52%), cukrus; vanduo; invertuotas cukraus sirupas; natūralus rožių kvapiklis. Galimi alergenai: riešutai ir jų produktai.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1960 kJ/ 470 kcal

Iš viso riebalų 29 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2.2 g

Iš viso angliavandenių 38 g

Iš kurių cukrus 38 g

Iš viso baltymų 11 g

Druska 0 g

Kiekis: 200 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje švarioje ir sausoje vietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje, kur santykinė drėgmė neviršija 70%.

Kilmės šalis: Vokietija.