9.79 €
Šiuo metu šios prekės neturime, prašome kreiptis jeigu norite sužinoti kada turėsime.
Agaras (augalinė želatina) (50 g)
Natūrali augalinės kilmės želatina (stingdiklis) pagaminta iš dumblių.
Naudojimas: sumaišyti su skysčiu (2 – 15 g agaro/ 1 kg skysčio priklausomai kokio norite kietumo), užvirti ir palikti atvėsti.
Savybės: atsparus karščiui (90ºC;, neatsparus šalčiui; termonestabilus; stingdo terpėje, kurioje mažai rūgšties; silpnas želės elastingumas.
Sudedamosios dalys: agaras (E406), dekstrozė.
100 gramų gaminio maistingumo informacija:
Energinė vertė 1470 KJ / 350 Kcal
Iš viso riebalų 0 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Iš viso angliavandenių 88 g
Iš kurių cukrus 5 g
Iš viso baltymų 88 g
Druska <0.01 g
Kiekis: 50 g
Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje vietoje, temperatūroje neviršijančioje 20° C.
Kilmės šalis: Ispanija.