Rausvųjų apelsinų skonio grietinėlės standiklis „Rorange Cream“ (200 g)

3.99 

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; rausvojo apelsino milteliai: sausos rausvųjų apelsinų sultys (7,5%), cukrus, kukurūzų krakmolas, citrinų rūgštis, apelsinų kvapioji medžiaga, dažiklis burokelių raudonasis; galvijų želatina; modifikuotas krakmolas; dekstrozė; kvapioji medžiaga; citrinų rūgštis.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1622 KJ / 382 Kcal
Iš viso riebalų 0.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.1 g
Iš viso angliavandenių 85.9 g
Iš kurių cukrus 77.6 g
Iš viso baltymų 7.2 g
Druska 0.1 g

Pagrindinė receptūra:
200 g „Rorange Cream“ grietinėlės standiklio
250 g vandens (20–25 °C)
1000 g plaktos, nesaldintos grietinėlės

„Rorange Cream“ sumaišykite su vandeniu ir supilkite į plaktą grietinėlę. Palikite sustingti.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

Produkto kodas: raudonuju_apelsinu_grietineles_standiklis Kategorija:

Aprašymas

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; rausvojo apelsino milteliai: sausos rausvųjų apelsinų sultys (7,5%), cukrus, kukurūzų krakmolas, citrinų rūgštis, apelsinų kvapioji medžiaga, dažiklis burokelių raudonasis; galvijų želatina; modifikuotas krakmolas; dekstrozė; kvapioji medžiaga; citrinų rūgštis.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1622 KJ / 382 Kcal
Iš viso riebalų 0.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.1 g
Iš viso angliavandenių 85.9 g
Iš kurių cukrus 77.6 g
Iš viso baltymų 7.2 g
Druska 0.1 g

Pagrindinė receptūra:
200 g „Rorange Cream“ grietinėlės standiklio
250 g vandens (20–25 °C)
1000 g plaktos, nesaldintos grietinėlės

„Rorange Cream“ sumaišykite su vandeniu ir supilkite į plaktą grietinėlę. Palikite sustingti.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

Papildoma informacija

Svoris 200 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Rausvųjų apelsinų skonio grietinėlės standiklis „Rorange Cream“ (200 g)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *