Kiaušinio trynio skonio grietinėlės standiklis „Catalana Cream“ (200 g)

3.99 

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; kiaulienos želatina; laktozė; dekstrozė; modifikuotas krakmolas; kiaušinių milteliai; kvapioji medžiaga; dažiklis karotinas; druska; rūgštiklis citrinų rūgštis; cinamonas; dažiklis burokėlių raudonasis.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1700 KJ / 401 Kcal
Iš viso riebalų 1.7 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.4 g
Iš viso angliavandenių 86.9 g
Iš kurių cukrus 81.5 g
Iš viso baltymų 9 g
Druska 0.3 g

Pagrindinė receptūra:
200 g „Catalana Cream“
250 g vandens (20–25 °C)
1000 g plaktos, nesaldintos grietinėlės

„Catalana Cream“ sumaišykite su vandeniu ir supilkite į plaktą grietinėlę. Palikite sustingti.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

Produkto kodas: kiausinio_trynio_skonio_grietineles_standiklis Kategorija:

Aprašymas

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; kiaulienos želatina; laktozė; dekstrozė; modifikuotas krakmolas; kiaušinių milteliai; kvapioji medžiaga; dažiklis karotinas; druska; rūgštiklis citrinų rūgštis; cinamonas; dažiklis burokėlių raudonasis.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1700 KJ / 401 Kcal
Iš viso riebalų 1.7 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.4 g
Iš viso angliavandenių 86.9 g
Iš kurių cukrus 81.5 g
Iš viso baltymų 9 g
Druska 0.3 g

Pagrindinė receptūra:
200 g „Catalana Cream“
250 g vandens (20–25 °C)
1000 g plaktos, nesaldintos grietinėlės

„Catalana Cream“ sumaišykite su vandeniu ir supilkite į plaktą grietinėlę. Palikite sustingti.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

Papildoma informacija

Svoris 200 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kiaušinio trynio skonio grietinėlės standiklis „Catalana Cream“ (200 g)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *