Kapučino skonio grietinėlės standiklis „Cappa Cream“ (200 g)

3.99 

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; šokolado drožlės (10%): cukrus, kakavos masė, liesa kakava, kakavos sviestas, gliukozės sirupas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas; kiaulienos želatina; paskrudinta kava (7%); nugriebto pieno milteliai; laktozė; karamelė; rapsų aliejus.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1658 KJ / 392 Kcal
Iš viso riebalų 2.8 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.3 g
Iš viso angliavandenių 75.9 g
Iš kurių cukrus 75.3 g
Iš viso baltymų 12.9 g
Druska 0.2 g

Pagrindinė receptūra:
200 g „Cappa Cream“ grietinėlės standiklio
250 g vandens (20–25 °C)
1000 g plaktos, nesaldintos grietinėlės

„Cappa Cream“ sumaišykite su vandeniu ir supilkite į plaktą grietinėlę. Palikite sustingti.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

Produkto kodas: kapucino_skonio_grietineles_standiklis Kategorija:

Aprašymas

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; šokolado drožlės (10%): cukrus, kakavos masė, liesa kakava, kakavos sviestas, gliukozės sirupas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas; kiaulienos želatina; paskrudinta kava (7%); nugriebto pieno milteliai; laktozė; karamelė; rapsų aliejus.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1658 KJ / 392 Kcal
Iš viso riebalų 2.8 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.3 g
Iš viso angliavandenių 75.9 g
Iš kurių cukrus 75.3 g
Iš viso baltymų 12.9 g
Druska 0.2 g

Pagrindinė receptūra:
200 g „Cappa Cream“ grietinėlės standiklio
250 g vandens (20–25 °C)
1000 g plaktos, nesaldintos grietinėlės

„Cappa Cream“ sumaišykite su vandeniu ir supilkite į plaktą grietinėlę. Palikite sustingti.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

Papildoma informacija

Svoris 200 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kapučino skonio grietinėlės standiklis „Cappa Cream“ (200 g)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *