Grietinėlės standiklis „Panna Cotta“ (200 g)

3.99 

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: dekstrozė; cukrus; modifikuotas krakmolas; kvapiosios medžiagos; stingdiklis karageninas; tirštiklis saldžiosios ceratonijos derva; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga kalio fosfatas; druska; vanilės ankšties ekstraktas.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1605KJ / 378 Kcal
Iš viso riebalų 0 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Iš viso angliavandenių 94 g
Iš kurių cukrus 82.3 g
Iš viso baltymų 0.1 g
Druska 0.3 g

Pagrindinė receptūra:
200 g grietinėlės standiklio „Panna Cotta“
800 g pieno (20–25 °C)
530 g grietinėlės

„Panna Cotta“ įmaišykite į iki 80 °C įkaitintą pieną su grietinėle, supilkite į formeles / desertus ir palaukite kol sustings.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

Produkto kodas: grietineles_standiklis_panna_cotta Kategorija:

Aprašymas

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: dekstrozė; cukrus; modifikuotas krakmolas; kvapiosios medžiagos; stingdiklis karageninas; tirštiklis saldžiosios ceratonijos derva; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga kalio fosfatas; druska; vanilės ankšties ekstraktas.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1605KJ / 378 Kcal
Iš viso riebalų 0 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Iš viso angliavandenių 94 g
Iš kurių cukrus 82.3 g
Iš viso baltymų 0.1 g
Druska 0.3 g

Pagrindinė receptūra:
200 g grietinėlės standiklio „Panna Cotta“
800 g pieno (20–25 °C)
530 g grietinėlės

„Panna Cotta“ įmaišykite į iki 80 °C įkaitintą pieną su grietinėle, supilkite į formeles / desertus ir palaukite kol sustings.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

Papildoma informacija

Svoris 200 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Grietinėlės standiklis „Panna Cotta“ (200 g)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *