Grietinėlės standiklis „Crème brûlée“ (200 g)

3.99 

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; modifikuotas krakmolas; kvapioji medžiaga (laktozė); stingdiklis karageninas; dažikliai: karotinas, riboflavinas; druska; tirštiklis saldžiųjų ceratonijų derva; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E340 (ii).

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1691KJ / 398 Kcal
Iš viso riebalų 0.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.1 g
Iš viso angliavandenių 98.6 g
Iš kurių cukrus 87.8 g
Iš viso baltymų 0.1 g
Druska 0.3 g

Pagrindinė receptūra:
200 g grietinėlės standiklio „Crème brûlée“
670 g grietinėlės
400 g pieno

Į „Crème brûlée“ standiklį įpilkite šlakelį pieno ir išmaišykite iki vientisos masės. Likusį pieną kartu su grietinėle supilkite į kaitpuodį ir užvirkite. Tuomet į puodą lėtai įmaišykite standiklio masę. Lengviausia ir patogiausia tai daryti konditerine šluotele. Tuomet pradėjusį vėsti kremą supilkite į pasirinktas formeles ir palaukite, kol sustings. Desertą galite pagardinti vanile.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

Produkto kodas: grietineles_standiklis_creme_brulee Kategorija:

Aprašymas

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; modifikuotas krakmolas; kvapioji medžiaga (laktozė); stingdiklis karageninas; dažikliai: karotinas, riboflavinas; druska; tirštiklis saldžiųjų ceratonijų derva; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E340 (ii).

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1691KJ / 398 Kcal
Iš viso riebalų 0.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.1 g
Iš viso angliavandenių 98.6 g
Iš kurių cukrus 87.8 g
Iš viso baltymų 0.1 g
Druska 0.3 g

Pagrindinė receptūra:
200 g grietinėlės standiklio „Crème brûlée“
670 g grietinėlės
400 g pieno

Į „Crème brûlée“ standiklį įpilkite šlakelį pieno ir išmaišykite iki vientisos masės. Likusį pieną kartu su grietinėle supilkite į kaitpuodį ir užvirkite. Tuomet į puodą lėtai įmaišykite standiklio masę. Lengviausia ir patogiausia tai daryti konditerine šluotele. Tuomet pradėjusį vėsti kremą supilkite į pasirinktas formeles ir palaukite, kol sustings. Desertą galite pagardinti vanile.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

Papildoma informacija

Svoris 200 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Grietinėlės standiklis „Crème brûlée“ (200 g)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *