Liofilizuotos braškės (30 g)

3.49 

Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizavimo metu sušalęs vanduo iš produktų pašalinamas jį išgarinant žemoje temperatūroje. Liofilizuoti vaisiai išlaiko savo pradinę formą, turi puikias skonio ir kvapo savybes, išsaugo vitaminus.

Liofilizuotose braškėse yra kalio, kalcio, fosforo, magnio, geležies, vario, mangano, jodo, tiamino, riboflavino, niacino, vitamino B6 ir vitamino C. Šiomis uogomis galima pagardinti įvairius konditerinius gaminius, jogurtus, dribsnius, košes. Dekoruoti pyragus, pyragaičius, sausainius, šokolado gaminius ir t.t. Uogas išmirkius ištirpintame šokolade galėsite pasigaminti sveikuoliškų saldainių, o sutrynus į miltelius – turėsite nuostabios braškinės pudros, kuria galima apibarstyti kepinius, naminius guminukus „pate de ftruits“ arba triufelius.

Sudedamosios dalys: 100 % braškių.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1371 KJ / 326 Kcal

Iš viso riebalų 4 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.2 g

Iš viso angliavandenių 56 g

Iš kurių cukrus 14 g

Iš viso baltymų 7 g

Druska 0.03 g

Kiekis: 30 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje vietoje, ne aukštesnėje nei 25˚C temperatūroje, kur drėgmės lygis neviršytų 75 %.

Tinka vartoti: 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Lenkija.

Produkto kodas: liofilizuotos-braškės-elena Kategorijos: , ,

Aprašymas

Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizavimo metu sušalęs vanduo iš produktų pašalinamas jį išgarinant žemoje temperatūroje. Liofilizuoti vaisiai išlaiko savo pradinę formą, turi puikias skonio ir kvapo savybes, išsaugo vitaminus.

Liofilizuotose braškėse yra kalio, kalcio, fosforo, magnio, geležies, vario, mangano, jodo, tiamino, riboflavino, niacino, vitamino B6 ir vitamino C. Šiomis uogomis galima pagardinti įvairius konditerinius gaminius, jogurtus, dribsnius, košes. Dekoruoti pyragus, pyragaičius, sausainius, šokolado gaminius ir t.t. Uogas išmirkius ištirpintame šokolade galėsite pasigaminti sveikuoliškų saldainių, o sutrynus į miltelius – turėsite nuostabios braškinės pudros, kuria galima apibarstyti kepinius, naminius guminukus „pate de ftruits“ arba triufelius.

Sudedamosios dalys: 100 % braškių.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1371 KJ / 326 Kcal

Iš viso riebalų 4 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.2 g

Iš viso angliavandenių 56 g

Iš kurių cukrus 14 g

Iš viso baltymų 7 g

Druska 0.03 g

Kiekis: 30 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje vietoje, ne aukštesnėje nei 25˚C temperatūroje, kur drėgmės lygis neviršytų 75 %.

Tinka vartoti: 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Lenkija.

Papildoma informacija

Svoris 30 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Liofilizuotos braškės (30 g)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *