Kartusis šokoladas 70,5 % (1 kg)

11.49 

Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose gaminiuose.

Svarbu žinoti: dėl temperatūros ir drėgmės pokyčių kartais šokolado paviršius pasidengia balkšvu paviršiumi, tačiau tokio šokolado kokybė išlieka gera, skonio savybių jis nepakeičia. Pakitęs šokolado paviršius – tai dėl aplinkos dirgiklių susidarę cukraus arba kakavos sviesto kristalai. Nerimauti neverta, nes temperuotas šokoladas ir vėl atgauna savo blizgumą.

Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut kokybišku šokoladu!

Sudedamosios dalys: kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 70,5%, kakavos masė, cukrus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilė. Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2255 KJ / 539 Kcal

Iš viso riebalų 38.9 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23.3 g

Iš viso angliavandenių 30.5 g

Iš kurių cukrus 26 g

Iš viso baltymų 8.8 g

Druska 0.02 g

Kiekis: 1000 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje ir vėsioje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje) vietoje, kur drėgmės lygis neviršytų 65 %.

Tinka vartoti: 24 mėnesius nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Belgija.

Produkto kodas: kartusis_sokoladas Kategorijos: ,

Aprašymas

Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose gaminiuose.

Svarbu žinoti: dėl temperatūros ir drėgmės pokyčių kartais šokolado paviršius pasidengia balkšvu paviršiumi, tačiau tokio šokolado kokybė išlieka gera, skonio savybių jis nepakeičia. Pakitęs šokolado paviršius – tai dėl aplinkos dirgiklių susidarę cukraus arba kakavos sviesto kristalai. Nerimauti neverta, nes temperuotas šokoladas ir vėl atgauna savo blizgumą.

Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut kokybišku šokoladu!

Sudedamosios dalys: kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 70,5%, kakavos masė, cukrus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilė. Tinka vegetarams.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2255 KJ / 539 Kcal

Iš viso riebalų 38.9 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23.3 g

Iš viso angliavandenių 30.5 g

Iš kurių cukrus 26 g

Iš viso baltymų 8.8 g

Druska 0.02 g

Kiekis: 1000 g

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, švarioje ir vėsioje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje) vietoje, kur drėgmės lygis neviršytų 65 %.

Tinka vartoti: 24 mėnesius nuo pagaminimo datos.

Kilmės šalis: Belgija.

Papildoma informacija

Svoris 1000 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kartusis šokoladas 70,5 % (1 kg)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *